Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Kelapa Retreat & Spa

Kelapa Retreat & Spa är ett utsökt lyxhotell som ligger direkt på stranden på Balis västkust. Det finns också en underbar pool, yogaklasser och spaavdelning.

Kelapa Retreat & Spa

Bali
Kelapa Retreat & Spa är ett lyxigt femstjärnigt hotell beläget vid byn Pekutatan på Balis västkust.
 
Hotellet är en pärla, som ligger direkt ner till en mycket idyllisk strand. Området är ännu inte speciellt turistigt så här har du möjlighet att uppleva ett lite annorlunda Bali än vad du ser i de större turistområdena.
 
Hotellet har en saltvattenpool som du självklart fritt kan använda under din vistelse och efteråt kan du koppla av i en av solstolarna i poolområdet. Du kan unna dig en läcker massage eller behandling i hotellets spaavdelning och om du vill kan du ta del av yogalektioner där en instruktör guidar dig genom övningarna. Behöver det göras lite mer går det bra att göra några utflykter utanför huset. Du kan bland annat ta en tur till de omgivande öarna, eller så kan du hyra bil eller cykel och utforska ön själv på hjul.
 
På hotellet - och bara några meter från stranden - finns en fin restaurang där du kan njuta av en god måltid. Stället har också en bar som serverar läckra, smakrika drycker.
 
Alla rum på hotellet består av små villor, som ligger i tropiska omgivningar. De har alla en egen terrass eller balkong med utsikt över antingen stranden eller trädgården. Rummen är rymliga och modernt inredda med en touch av balinesisk kultur. Alla villor har luftkonditionering, TV, värdeskåp, minibar, kaffe- och tefaciliteter, vardagsrum och, naturligtvis, eget badrum. 
 
Observera att det priset för uppgradering som anges här är ett utgångspris och att priset kan vara betydligt högre under högsäsong.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar