Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Mimpi Resort Menjangan

Mimpi Resort Menjangan är ett unikt hotell på gränsen till Bali Nationalpark. Här kan du njuta av de heliga vamra källorna i frodig natur. Få offert här.

Mimpi Resort Menjangan

Bali

Kom bort från vardagens stress och jäkt på Mimpi Resort Menjangan - en unik, 4-stjärnig resort som ligger vid de heliga varma källorna i Banyuwedang på gränsen till West Bali National Park.

Den vackra och charmiga familjeägda resorten är stolt över att ge dig en unik upplevelse i ett av Balis relativt okända hörn och kommer att göra allt för att tillgodose dina behov. Här hittar du faciliteter i världsklass och gästfrihet med en lokal och intim touch.

De natursköna omgivningarna, den inbjudande poolen och de varma källorna är utan tvekan huvudattraktionerna på Mimpi Resort Menjangan. Här finns gott om möjligheter att koppla av, varva ner och njuta av samvaron. I spaavdelningen, Mimpi Spa, kan du njuta av ett avkopplande örtbad, en balinesisk massage, thaimassage eller andra härliga spabehandlingar. Spaavdelningen är byggd med lokala och naturliga material, och alla produkter som används i behandlingarna är naturliga och tillverkade av färska ingredienser.

Mimpi Resort Menjangan har också en privat grönsaksodling som ger ekologiska frukter och grönsaker som används i restaurangen The Sunset Beach, som ligger direkt vid havet med en magnifik utsikt över vattnet. Den mysiga atmosfären i restaurangen inbjuder till långa kvällar med goda drycker och trevliga samtal. Här kan du njuta av den magnifika solnedgången med en kopp kaffe, en utsökt middag under stjärnorna eller en uppfriskande cocktail från den mysiga nedsänkta baren i mitten av restaurangen.

Rummen på Mimpi Resort Menjangan är snygga och mysiga med en charmig blandning av balinesisk arkitektur, komfort och naturmaterial. Varje rum har ett delvis utomhusbadrum med gratis toalettartiklar och en rymlig terrass med loungemöbler där du kan koppla av och njuta av den fantastiska omgivningen. Dessutom finns det gratis Wi-Fi, värdeskåp, luftkonditionering, minibar, TV och vattenkokare på rummet. Det är möjligt att boka anslutande rum på Mimpi Resort Menjangan.

Observera att det priset för uppgradering som anges här är ett utgångspris och att priset kan vara betydligt högre under högsäsong.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar