Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Mimpi Resort Menjangan

Mimpi Resort Menjangan är ett unikt hotell på gränsen till Bali Nationalpark. Här kan du njuta av de heliga vamra källorna i frodig natur. Få offert här.

Mimpi Resort Menjangan

Bali

Bege dig långt bort från vardagens stress på Mimpi Resort Menjangan – ett unikt, 4-stjärnigt resort vid de heliga varma källorna vid Banyuwedang på gränsen till West Bali Nationalpark.

På den flotta och charmiga familjeägda anläggningen är man stolta över att ge dig en unik upplevelse i detta ännu relativt okända hörn av Bali och man är redo att göra allt för att tillgodose dina önskemål och behov.

Här upplever du faciliteter och gästfrihet i världsklass med en lokal och intim touch.

De natursköna omgivningarna, den inbjudande poolen och de varma källorna är utan tvekan huvudattraktionerna på Mimpi Resort Menjangan. Här har du chansen att koppla av och komma ner i varv.
På spaavdelningen, Mimpi Spa, kan du skämma bort dig själv med ett avslappnande örtbad, en balinesisk massage, thai-massage eller andra sköna spabehandlingar. Spaområdet är byggt av lokala och naturliga material och alla produkter som används i behandlingarna är naturliga och gjorda av färska ingredienser.

Mimpi Resort Menjangan har dessutom en privat köksträdgård som levererar ekologisk frukt och grönt till restaurangen The Sunset Beach, som ligger vid havskanten med storslagen utsikt över vattnet.

Den mysiga stämningen i restaurangen lockar till långa kvällar med läckra drinkar och gott tilltugg. Här kan du njuta av den praktfulla solnedgången med en kopp kaffe, en välsmakande middag under stjärnorna eller en uppfriskande cocktail från den trevliga, nedsänkta baren i mitten av restaurangen.

Rummen på Mimpi Resort Menjangan är fina och trevligt inredda med en charmig blandning av balinesisk arkitektur, komfort och naturliga material.
På alla rum finns ett delvis utomhus badrum med gratis toalettartiklar och en stor terrass där du kan slå dig ner och njuta av den fantastiska miljön.

Dessutom finn det gratis wifi, säkerhetsskåp, luftkonditionering, minibar, TV och vattenkokare på rummet.

Observera att det priset för uppgradering som anges här är ett utgångspris och att priset kan vara betydligt högre under högsäsong.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar