Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Prama Sanur Beach Hotel Bali

Prama Sanur Beach Hotel Bali är ett trevligt familjehotell precis vid stranden i Sanur. Barnen kommer att älska den stora poolen och barnpoolen med vattenrutschbanor.

Prama Sanur Beach Hotel Bali

Bali
Prama Sanur Beach Hotel Bali är ett mycket familjevänligt hotell som ligger precis vid stranden i mysiga Sanur - en av de mest populära badorterna på Bali. Hotellet ligger i vackra omgivningar med affärer och restauranger precis utanför dörren och har ett privat strandområde för hotellets gäster.
 
Prama Sanur Beach Hotel Bali erbjuder en mängd faciliteter för hela familjen. Här finns bland annat ett vattensportscenter, en härlig lagunpool med poolbar och en stor barnpool med små vattenrutschkanor som de yngsta i familjen utan tvekan kommer att älska. Om de vuxna behöver skämma bort sig lite har hotellet även ett spacenter som erbjuder avkopplande spabehandlingar och massage.
 
När hungern slår till kan du välja mellan olika restauranger som serverar ett brett urval av lokala, indonesiska och internationella rätter.
 
Rummen på Prama Sanur Beach Hotel Bali är inredda med antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar, ett eget badrum och en balkong eller terrass för att njuta av de vackra omgivningarna. Alla rum är också utrustade med luftkonditionering, värdeskåp, minibar och TV. För familjer finns rum med anslutande dörr.  
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar