Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Puri Bagus Lovina

Upplev lyx vid Lovinas kust på Puri Bagus Lovina Resort och se fram emot bekväma rum, uppfriskande spabehandlingar och kulinariska upplevelser vid havet.

Puri Bagus Lovina

Bali
Kliv in på Puri Bagus Lovina Resort, en riktig pärla på Lovinas lugna kust. Anläggningen ligger direkt på stranden och omges av Balis fantastiska natur.
 
Här bor du i välutrustade dubbelrum eller tvåbäddsrum med bekvämligheter som minibar, TV, Wi-Fi, luftkonditionering och eget badrum med badrock, hårtork och tofflor. Från din privata terrass kan du njuta av fantastisk utsikt över de vackra trädgårdarna.
 
Puri Bagus Lovina Resort har en mängd aktiviteter, inklusive en inbjudande pool och ett spa- och hälsocenter som erbjuder uppfriskande behandlingar. Du kan också utforska Lovinas undervattensliv med anläggningens dykcenter eller följa med på guidade turer för att upptäcka det omgivande området.
 
Restaurangen erbjuder en kulinarisk resa med autentiska balinesiska rätter och internationella specialiteter. Njut av dina måltider med utsikt över havet eller i en romantisk trädgård.
 
Oavsett om du drömmer om att koppla av vid stranden, dyka i det kristallklara vattnet eller bara vill fördjupa dig i den lokala kulturen, väntar oförglömliga stunder på Puri Bagus Lovina Resort.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar