Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

The Lovina Bali

The Lovina Bali är ett härligt hotell med pool vid stranden i Lovina. Se bilder från hotellet och få en offert här.

The Lovina Bali

Bali
The Lovina Bali är ett härligt 4-stjärnigt hotell precis intill den vackra, svarta sandstranden med en fantastisk utsikt över havet.
 
Här upplever du den perfekta kombinationen av lyxiga faciliteter och avslappnad balinesisk charm.
 
Anläggningens hjärta är utan tvekan den 200 meter långa sandstranden och det trevliga poolområdet med sköna solsängar, parasoller och härlig utsikt över havet.
 
Här kan du njuta av solen, ta ett dopp eller läsa en god bok i skuggan, omgiven av frangipani och andra tropiska växter.
 
Om du vill vara aktiv på semestern kan du använda dig av träningsrummet, och om du vill skämma bort dig själv kan du njuta av en avslappnande massage i Body Tonic Spa, som har ett stort urval av behandlingar i naturliga, autentiska omgivningar – det perfekta stället att slappna av efter en upplevelserik dag.
 
Hotellet har dessutom en barnklubb, rumsservice och butler-service (mot betalning).
 
Vad gäller mat så har The Lovina Bali något för alla – från läckra pizzor, nyfångad fisk och internationella rätter med en touch av Bali, till middag på stranden med levande ljus och mat från den överdådiga strandbuffeten.
 
Du kan dessutom välja mellan en lång rad olika förfriskande cocktails och viner i hotellets Beach Bar, där du också kan njuta av den trevliga stämningen och den legendariska solnedgången över vattnet.
 
Under din vistelse på The Lovina Bali bor du i ett stort rum med terrass eller balkong och utsikt mot frodiga risfält och betagande berg.
 
Alla rum är smakfullt och modernt inredda med privat badrum, sköna sängar, uppehållsområde, säkerhetsskåp, minibar, möjlighet att laga kaffe och te, hårtork, TV och DVD-spelare.
 
Observera att det priset för uppgradering som anges här är ett utgångspris och att priset kan vara betydligt högre under högsäsong.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar