Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Hotel San Bada

Hotel San Bada

Costa Rica
Välkommen till Hotel San Bada, granne med Manuel Antonio National Park och ett stenkast från Manuel Antonio-stranden. Detta charmiga hotell inbjuder till avkoppling och naturupplevelser med utsikt över nationalparken och stranden.
 
Hotellets rum är vackert inredda och har alla moderna bekvämligheter. Rummen har rymliga badrum med regndusch och hårtork. Dessutom har de egen balkong med utsikt över trädgården eller djungeln, dubbel- eller två enkelsängar med bekväma sängkläder, luftkonditionering, TV, minikylskåp och WiFi.
 
Hotellet har tre pooler, en familjepool med bar och restaurang, en terrasspool på 6:e våningen med utsikt över nationalparken och havet och slutligen har hotellet också en pool för barn, bredvid huvudpoolen. Om du istället vill träna kan du besöka fitnesscentret på 2:a våningen. Du kan också ordna en mysig spadag, där du kan få massage, ansiktsbehandling eller manikyr/pedikyr. 
 
Om du blir hungrig kan du gå till hotellets resturang för lokal och internationell mat. Du kan också gå till Sushi Bar på 6:e våningen för utsökt sushi, drinkar och snacks, med den mest fantastiska utsikten. 
 
Observera att det priset för uppgradering som anges här är ett utgångspris och att priset kan vara betydligt högre under högsäsong.
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spanska
  • Colón (CRC)
  • 5,21 miljoner invånare
  • 14-31°C
  • Tidsskillnad: -8 timmar