Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Igloo Beach Lodge

Igloo Beach Lodge

Costa Rica
Välkommen till Igloo Beach Lodge! Detta unika hotell ligger i Manuel Antonio, omgivet av Costa Ricas frodiga djungel och nära Manuel Antonio National Park. Hotellet är känt för sitt spektakulära läge, som kombinerar djungelns skönhet med utsikt över det glittrande Stilla havet.
 
Ta ett uppfriskande dopp i poolen, som är omgiven av naturliga omgivningar som ger en äkta djungelupplevelse. Om du vill njuta av strandlivet behöver du bara ta på dig dina flip-flops och gå en kort bit, ca 100 meter, innan du når stranden. Du kan också skämma bort dig själv på spaet, som erbjuder ett brett utbud av behandlingar och massage som gör att du känner dig helt avslappnad. Se fram emot att utforska den omgivande naturen och besök Manuel Antonio National Park, som ligger bara några kilometer från hotellet.
 
De rymliga rummen är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter, inklusive minikylskåp, luftkonditionering, TV, minibar och Wi-Fi.
 
När hungern slår till kan du se fram emot att skämma bort dina smaklökar med läckra rätter tillagade med lokala ingredienser och inspirerade av både internationella och traditionella Costa Rica-köket.
 
Fördjupa dig i naturens skönhet, skäm bort dig själv och skapa oförglömliga minnen i centrum av detta tropiska paradis på Igloo Beach Lodge!
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spanska
  • Colón (CRC)
  • 5,21 miljoner invånare
  • 14-31°C
  • Tidsskillnad: -8 timmar