>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Leopard Beach Resort & Spa

Denna prisvinnande resort ligger på fantastiska Diani Beach söder för Mombasa, med direkt tillgång till den palmklädda sandstranden och den turkosblå Indiska oceanen.

Hotellet har flera barer och restauranger där du kan njuta av god mat och förfriskande drinkar. Hotellet värdesätter hållbarhet och är känt för sin överdådiga frukostbuffé. 

Hotellet har ett fint poolområde och ett spa, där du kan skämma bort dig själv en stund. Här kan du få massage och bada bastu, men även delta i yoga och träna i gymavdelningen. Spaavdelningen är endast för vuxna över 16 år.

Som gäst på hotellet har du dessutom möjlighet att prova på flera aktiviteter som snorkling, dykning och djuphavsfiske och inte långt från hotellet hittar du en av Kenyas vackraste golfbanor. 

På hotellet finns 178 rum, som alla har privata badrum med takdusch, privat balkong eller terrass, TV, skrivbord, wifi, te- och kaffeprodukter, rumsservice, säkerhetsskåp och minibar.

Seaview Chui Cottage, från
550 Kr.
Priset är per person per natt vid uppgradering till den standard som anges i det dagliga programmet.