Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Neptune Paradise Beach Resort & Spa

Neptune Paradise Beach Resort & Spa - fantastiskt hotell i Mombasa - Läs mer om hotellet och dina möjligheter - klicka här

Neptune Paradise Beach Resort & Spa

Mombasa

Detta lyxiga hotell ligger i en tropisk trädgård på berömda Diani Beach, söder om Mombasa. Hotellet helrenoverades 2016 och har är härlig afrikansk inredning och atmosfär.

På hotellet finns pool och barnpool och stranden ligger precis intill. Här finns alltså alla möjligheter att utöva olika vattensporter, till exempel windsurfing. 

Hotellet har flera restauranger och barer som kan välja bland och om du vill sysselsätta dig kan du bland annat prova på tennis, bordtennis, dart, biljard och golf (utanför hotellet). Det finns också en barnklubb för hotellets yngsta gäster. 

På hotellet finns 92 eleganta rum, som alla ligger i tvåvåningsbungalows med fyra rum per bungalow. Alla rum har privat badrum, luftkonditionering, myggnät, TV, ett litet kylskåp, te- och kaffeprodukter, samt balkong eller terrass. Det finns även säkerhetsskåp och wifi på alla rum. 

Observera att det priset för uppgradering som anges här är ett utgångspris och att priset kan vara betydligt högre under högsäsong.

Fakta om Mombasa
  • Kenya, Nairobi
  • Engelska och Swahili
  • Kenya Shilling (KES)
  • 915.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommartid +1 timme, vintertid +2 timmer