Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Amaya Beach Pasikudah

Amaya Beach Pasikudah ligger vid på den härliga sandstranden med en underbar pool och några av de bästa restaurangerna i området. Hitta din resa här.

Amaya Beach Pasikudah

Sri Lanka
Amaya Beach Pasikudah är ett fantastiskt hotell som ligger direkt vid den vackra sandstranden i Pasikudah. Detta lyxiga strandparadis erbjuder många möjligheter att koppla av med långa, lata dagar vid stranden eller vid den underbara, stora poolen, som har utsikt över stranden och havet. Här finns även poolbaren, där du kan njuta av en kopp srilankesiskt kaffe eller en uppfriskande cocktail.
 
Om du vill prova något mer äventyrligt erbjuder hotellet en rad olika vattensportaktiviteter. Du kan prova jetski, vindsurfing, vattenskidor eller stand up paddle boarding (SUP), paddla kanot eller kajak eller utforska de vackra korallerna och det vackra undervattenslivet med dykmask eller snorkel.
 
Du kan också fiska och prova på djuphavsfiske eller ta en tur i en glasbotten båt, där du kan uppleva det marina livet utan att bli blöt.
 
På hotellet kan du unna dig en avkopplande massage eller en traditionell ayurveda-behandling i hotellets spaavdelning, eller delta i aktiviteter som vattenpolo, beachvolleyboll, badminton och vattenaerobics. Du kan också få upp pulsen i fitnessrummet eller hyra en cykel för att utforska de vackra omgivningarna på egen hand.
 
För hotellets yngsta gäster finns det ett lekrum inomhus och en barnpool där barnen kan leka och få nya vänner.
 
När du bliver hungrig blir du glad över att Amaya Beach Pasikudah har några av de bästa restauranger i området. Huvudrestaurangen erbjuder en överdådig buffé med smakrika asiatiska och internationella rätter och nyfångade skaldjur, medan Spice Market-restaurangen serverar läckra srilankesiska rätter och härliga frestande cocktails.
 
Hotellet har också en fantastisk strandklubb som ligger direkt på stranden med underbar utsikt över havet. Här kan du stilla din hunger med en pizza eller ett lätt mellanmål och njuta av en kall öl eller en färgstark cocktail på en av de bekväma dagbäddarna.
 
Amaya Beach Pasikudah erbjuder ljusa och rymliga rum som är elegant inredda med bekväma sängar, skrivbord och en liten sittgrupp. Alla rum har Wi-Fi, minibar, värdeskåp och luftkonditionering samt en härlig privat terrass eller balkong med utsikt över de gröna trädgårdarna. Det är möjligt att uppgradera till havsutsikt.
 
Observera att det priset för uppgradering som anges här är ett utgångspris och att priset kan vara betydligt högre under högsäsong.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar