Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Amethyst Resort Pasikudah

Amethyst Resort Pasikudah ligger vid den vackra, barnvänliga sandstranden och har en härlig pool, egen restaurang och rymliga rum.

Amethyst Resort Pasikudah

Sri Lanka
Amethyst Resort Pasikudah är ett fint 4-stjärnigt hotell vid den underbara sandstranden i Pasikudah.


Med gyllene sand och lugnt azurblått vatten, som är idealiskt för både simning och snorkling, är Amethyst Resort Pasikudah ett perfekt hotell för en härlig strandsemester – oavsett om du föredrar ren avkoppling eller massor av upplevelser och aktiviteter.


I bukten utanför Pasikudah ligger ett av de mest populära korallreven på Sri Lanka, och hotellet har ett eget dykcenter som arrangerar snorkel- och dykutflykter. Det är också möjligt att prova på vattensporter som vattenskidor, vindsurfing och kajakpaddling.


På hotellet kan du ta ett dopp i den inbjudande poolen, njuta av en uppfriskande cocktail i poolbaren medan barnen leker i barnpoolen eller av en utsökt måltid i hotellets egen restaurang, som bland annat har nyfångade skaldjur på menyn. Om du vill ha en helt unik upplevelse kan du beställa en romantisk, privat middag på en flytande pontonbåt.


På Amethyst Resort Pasikudah bor du i fina och rymliga rum som alla har luftkonditionering, minibar, värdeskåp, TV och badrum och en privat terrass med utsikt över floden. Det är möjligt att uppgradera till havsutsikt.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar