Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Centauria Wild

Centauria Wild är ett naturskönt hotell med pool, moderna rum och en bra restaurang där du kan njuta av den fantastiska utsikten över Udawalawe Lake och Udawalawe National Park.

Centauria Wild

Sri Lanka
Centauria Wild är ett elegant och imponerande hotell, beläget i den mest hisnande delen av Udawalawe, intill Udawalawe Lake och Udawalawe National Park. Här hittar du en lyxig atmosfär, utmärkt service och ett fantastiskt läge omgivet av naturens skönhet.
 
På Centauria Wild finns det gott om möjligheter att koppla av vid poolområdet, som har solstolar och parasoller. Du kan också unna dig en avkopplande spabehandling.
 
När hungern slår till kan du avnjuta din måltid i hotellets restaurang, som har en fantastisk utsikt över sjön och nationalparken. Om du vill luta dig tillbaka och koppla av med en drink, vin eller en kopp kaffe kan du besöka hotellets loungebar.
 
På Centauria Wild bor du i lyxiga och moderna rum med dubbel- eller enkelsängar, en bekväm soffa, badrum med hårtork och en privat balkong med utsikt över det hisnande landskapet. Rummen har också luftkonditionering, TV och gratis Wi-Fi.
 
Om ni reser som två vuxna med två barn får ni antingen ett familjerum eller två dubbelrum med anslutande dörr.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar