Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Club Hotel Dolphin

Club Hotel Dolphin är ett familjevänligt hotell med en vacker pool, bra restauranger och rymliga rum direkt på stranden i Negombo.

Club Hotel Dolphin

Sri Lanka

Club Hotel Dolphin är ett familjevänligt, 4-stjärnigt hotell som ligger direkt vid den gyllene sandstranden Negombo Beach. 

 

Hotellet har en mängd faciliteter för både barn och vuxna. Du kan till exempel spela badminton, tennis eller bordtennis, få upp pulsen i fitnessrummet eller ta ett dopp i hotellets stora poolområde. Om du är ute efter avkoppling kan du gå till hotellets spaavdelning för en massage. Familjens yngsta medlemmar kan gå med i hotellets Kids Club, där de kan njuta av en rad kreativa och roliga aktiviteter. 

 

När hungern slår till kan du välja mellan hotellets två restauranger, som erbjuder välsmakande internationella och Sri Lankanska rätter i mysiga omgivningar. Om du vill koppla av och njuta av solnedgången med din favoritdrink kan du välja mellan hotellets fyra barer.

 

På Club Hotel Dolphin bor du i snygga, rymliga rum i modern stil. Alla rum har TV, luftkonditionering, minikylskåp samt en möblerad terrass där du kan njuta av den vackra omgivningen.

 

Om ni reser som två vuxna med två barn får ni antingen ett familjerum eller två dubbelrum med anslutande dörr.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar