Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Coral Sands Hotel

Upptäck Coral Sands Hotel i Hikkaduwa, nu ett 4-stjärnigt, familjevänligt hotell beläget på den vackra Hikkaduwa-stranden. Njut av stranden och de två poolområdena, bekväma rum med balkong och kulinariska upplevelser med utsikt över Indiska oceanen. Perfekt för familjer.

Coral Sands Hotel

Sri Lanka
Upptäck Coral Sands Hotel i Hikkaduwa, ett nyligen uppgraderat 4-stjärnigt hotell.
 
Hotellet ligger direkt på den charmiga Hikkaduwa-stranden och erbjuder en perfekt blandning av avkoppling och aktiviteter för hela familjen. Det närliggande revet dämpar vågorna, vilket gör stranden idealisk för både säkra bad för barn och vattensportaktiviteter som snorkling och dykning. Du kan också ta ett uppfriskande dopp i en av hotellets två pooler.
 
Hotellet har 82 rum med havsutsikt, alla utrustade med balkong eller terrass, platt-TV och eget badrum. För familjer kan anslutande rum bokas.
 
I hotellets restaurang kan du njuta av ett brett utbud av rätter, från lokala srilankesiska specialiteter till internationella klassiker, allt medan du njuter av den hisnande utsikten över Indiska oceanen.
 
Coral Sands Hotel är det perfekta valet för familjer som vill ha en oförglömlig semester med kultur, komfort och nöjen vid havet.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar