>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Earl's Regency

Earl's Regency är ett lyxigt hotell som ligger i vackra, lummiga omgivningar utanför Sri Lankas kulturhuvudstad Kandy.

Efter en lång och händelserik dag kan du koppla av vid den vackra poolen, som följer konturerna av den naturliga klippformation den är inbyggd i. Vid poolen finns solstolar och en poolbar, som serverar snacks och kalla drycker.

För de minsta har hotellet en separat barnpool och en liten lekplats, och aktiva gäster kan spela badminton eller köra ett pass i träningsrummet. Hotellet ligger dessutom nära golfbanan på Victoria Golf and Country Resort. Hotellet har även en souvenirbutik och en spaavdelning där du kan unna dig en avkopplande massage.

När hungern sätter in kan du se fram emot spännande kulinariska upplevelser som kombinerar det internationella köket med läckra lankesiska specialiteter. Hotellet har även flera barer, som serverar allt från lättare rätter och snacks till kalla öl och färgglada cocktails.

På Earl's Regency bor du i smakfulla och rymliga rum med luftkonditionering, värdeskåp och egen balkong samt badrum med badkar.

Observera att priset för uppgradering till Earl's Regency är 425 SEK per person och natt i högsäsongen 10 december till 10 januari. 

Dubbelrum m. frukost från
270 SEK
Priset är per person per natt vid uppgradering till den standard som anges i det dagliga programmet.