Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Goldi Sands Hotel

Goldi Sands Hotel fantastiskt hotell på Sri Lanka - Läs mer om Goldi Sands Hotel och alla dina möjligheter för övernattning - klicka här

Goldi Sands Hotel

Sri Lanka
Goldi Sands Hotel är ett glamoröst hotell som ligger på stranden i Negombo, norr om huvudstaden Colombo och bara cirka 15 minuters bilresa från Sri Lankas internationella flygplats.
 
Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet så att du alltid kan få hjälp, och det finns gratis Wi-Fi i alla allmänna utrymmen. Hotellet erbjuder tvättservice, så att du kan få dina kläder tvättade.
 
Indiska oceanen ligger bara några steg från hotellet, och om du föredrar det kan du också ta ett dopp i hotellets pool.
 
Det finns en restaurang på hotellet där du kan njuta av ett brett utbud av läckra rätter, och i baren kan du njuta av en smakfull drink.
 
Hotellets läge gör det till en idealisk bas för dem som vill uppleva olika aktiviteter på land och till sjöss. Vattensporter finns tillgängliga, och du kan åka på valskådning, besöka fiskmarknaden eller åka in till stan för att se några av de vackra historiska byggnaderna. Du kan också hyra en cykel så att du kan ta dig runt i området på två hjul. Om du är i behov av lite egentid kan du koppla av med en god bok i solen eller ta en avkopplande behandling i hotellets spaavdelning.
 
Hotellet har 130 rum och sviter, alla med en-suite badrum, luftkonditionering och privat balkong/terrass. Alla rum har telefon, litet kylskåp, värdeskåp, hårtork och te/kaffefaciliteter.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar