Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Goldi Sands Hotel

Goldi Sands Hotel fantastiskt hotell på Sri Lanka - Läs mer om Goldi Sands Hotel och alla dina möjligheter för övernattning - klicka här

Goldi Sands Hotel

Sri Lanka

Goldi Sands Hotel ligger utanför Negombo, inte långt från flygplatsen, vid en härlig strad och med vacker natur och ett rikt fågelliv om hörnet.

Hotellets namn kommer från de kilometerlånga gyllene stränderna, solskenet och den i stort sett alltid blå himmelen som omges av det imponerande Indiska Oceanen som bara väntar på att få bli utforskad.

Hotellet har allt man behöver för en strandsemester i världsklass; det ligger precis vid Indiska oceanen, har spa och pool, och aktiviteter både i vattnet och på land.

Rummen är eleganta och utrustade med minikylskåp, kassaskåp, hårtork, vattenkokare till te och kaffe och ett en-suite-badrum. 

Dessutom har hotellet en känd fiskrestaurang där fiskarna dras upp direkt ur vattnet och läggs på din tallrik, bara med ett pitstop förbi de duktiga kockarna såklart.

När hungern har stillats kan du dricka ett par drinkar i solnedgången på hotellets bar.
 

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar