Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Heavens Edge Hotel Ella

Heavens Edge Hotel Ella är ett familjevänligt och naturskönt hotell beläget i Ella. Här får du en unik utsikt över Ella Gap, Little Adam's Peak och Rawana Waterfall.

Heavens Edge Hotel Ella

Sri Lanka
Heavens Edge Hotel Ella är ditt naturparadis på Sri Lanka. Det lyxiga hotellet ligger på toppen av Ella Pass, 3300 meter över havet, med en unik panoramautsikt över det berömda Ella Gap, Little Adam's Peak och Babaragama Waterfall. Hotellets läge gör det till en idealisk plats att koppla av från stadens liv och rörelse.
 
På Heavens Edge kan du börja dagen med att vakna upp till ljudet av avlägsna vattenfall och frisk, oförstörd luft. Sedan kan du ta ett dopp i poolen och blicka ut över den fantastiska utsikten. Hotellet är också familjevänligt, med barnpool och ett Game/TV-rum där du kan spela brädspel, dart, pool eller biljard. Här kan du också titta på TV och spela PlayStation.
 
När du blir hungrig kan du besöka hotellets restaurang och bar, som serverar västerländska, österländska och autentiska srilankesiska rätter och drycker. 
 
Alla rum är rymliga och utrustade med bekväma king size-sängar, moderna möbler, eleganta badrum med lyxig inredning, Wi-Fi og TV. Alla rum har hänförande utsikt över den vackra naturen, som du kan njuta av från rummets balkong.
 
Om ni reser med barn finns det möjlighet till en extrasäng eller två rum med anslutande dörr.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar