>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Morning Dew Hotel

Med sitt läge i sagolika omgivningar nära frodiga natur, vackra teplantager och kristallklara vattenfall är Morning Dew Hotel det perfekta hotellet för dig som vill njuta av lugn och ro i Sri Landas vackra Hill Country – på behörigt avstånd från stadens liv och rörelse.

Detta smakfulla boutique-hotell ligger med högt läge i mysiga Ella och har en fantastisk utsikt mot både Little Adam’s Peak och The Rock. Du får en särskilt fantastisk panoramautsikt över området från hotellets takterrass.

Från hotellet har du gångavstånd till Ellas huvudgata och om du verkligen vill utforska de frodiga omgivningarna kan du hyra en mountainbike på hotellet.

Faciliteter på Morning Dew Hotel

Den lilla à la carte-restaurangen på Morning Dew Hotel har en fin blandning av internationella och lokala rätter, medan mocktail-baren erbjuder ett brett urval av alkoholfria cocktails. Du kan också njuta av en kopp lokalproducerat te eller nybryggt kaffe medan du njuter av den fantastiska utsikten.

Alla rum på Morning Dew Hotel är vackert och smakfullt inredda med fina badrum, wifi, TV, aircondition, möjlighet för rumsservice och inte minst en balkong med vacker utsikt till bergen runt omkring.

Observera att priset för uppgradering till Morning Dew Hotel är 425 SEK per person i högsäsongen 10 december till 10 januari. 

Dubbelrum m. frukost från
280 SEK
Priset är per person per natt vid uppgradering till den standard som anges i det dagliga programmet.