Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Morning Dew Hotel

Upplev Sri Lankas Hill Country och Ella. Från Morning Dew Hotel har du en fantastisk utsikt mot teplantager, Little Adam’s Peak m.m. Läs mer här!

Morning Dew Hotel

Sri Lanka
Med sitt läge i sagolika omgivningar nära frodiga natur, vackra teplantager och kristallklara vattenfall är Morning Dew Hotel det perfekta hotellet för dig som vill njuta av lugn och ro i Sri Landas vackra Hill Country – på behörigt avstånd från stadens liv och rörelse.
 
Detta smakfulla boutique-hotell ligger med högt läge i mysiga Ella och har en fantastisk utsikt mot både Little Adam’s Peak och The Rock. Du får en särskilt fantastisk panoramautsikt över området från hotellets takterrass.
 
Njut av den lugna atmosfären på Morning Dew Hotel, där du också kan fräscha upp dina sinnen i hotellets pool eller njuta av en avkopplande behandling i spaet.
 
Från hotellet har du gångavstånd till Ellas huvudgata och om du verkligen vill utforska de frodiga omgivningarna kan du hyra en mountainbike på hotellet.
 
Den lilla à la carte-restaurangen på Morning Dew Hotel har en fin blandning av internationella och lokala rätter, medan mocktail-baren erbjuder ett brett urval av alkoholfria cocktails. Du kan också njuta av en kopp lokalproducerat te eller nybryggt kaffe medan du njuter av den fantastiska utsikten.
 
Alla rum på Morning Dew Hotel är vackert och smakfullt inredda med fina badrum, wifi, TV, aircondition, möjlighet för rumsservice och inte minst en balkong med vacker utsikt till bergen runt omkring.
 
Observera att det priset för uppgradering som anges här är ett utgångspris och att priset kan vara betydligt högre under högsäsong.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar