Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Pledge Scape Negombo

Pledge Scape Negombo är ett härligt 4* strandhotell med en vacker infinitypool och enkel tillgång till Negombo. Hitta din resa till Sri Lanka här.

Pledge Scape Negombo

Sri Lanka
Pledge Scape är ett elegant hotell som ligger direkt på den gyllene sandstranden i Negombo med vajande palmer, strandsand och vackra Indiska oceanen precis utanför dörren.
 
Här kan du koppla av vid infinitypoolen, om ligger på stranden med en magnifik utsikt över havet, ta ett dopp i Indiska oceanens blida vågor eller njuta av en uppfriskande drink i poolbaren som serverar bl.a. annat, varma snacks, kalla öl och färgglada cocktails. Hotellet har även ett gym där du kan hålla formen på semestern.
 
När det är dags för mat kan du beställa utsökta internationella och lankesiska rätter på hotellets restaurang och på kvällen kan du njuta av en färgglad cocktail eller ett glas vin i den mysiga baren som erbjuder kvällsunderhållning flera gånger i veckan.
 
På Pledge Scape bor du i storam, fina rum, inredda i modernn minimalistisk stil. Alla rum har luftkonditionering, wifi, värdeskåp, minibar och badrum med badkar, samt en balkong där du kan njuta av den underbara utsikten över havet.
 
Observera att det priset för uppgradering som anges här är ett utgångspris och att priset kan vara betydligt högre under högsäsong.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar