Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Serenite Ella

På Serenite Ella bor du i underbara, frodiga omgivningar inom gångavstånd till Ellas centrum. Läs mer och hitta din drömresa här.

Serenite Ella

Sri Lanka

Serenite Ella är ett mysigt och charmigt boutiquehotell som ligger i härligt frodiga och fridfulla omgivningar ca. 1 km utanför Ella.

 

Hotellet ligger bara några kilometer från attraktioner som Nine Arch Bridge, Ella Rock och Little Adam's Peak, vilket gör det till en utmärkt bas för att utforska området till fots, med mountainbike eller med tuktuk.

 

På kvällen rekommenderar vi att du tar en tuktuk den korta resan till och från centrum eftersom det inte finns någon gatubelysning längs vägen. Du kan också äta middag på hotellets restaurang, som serverar utsökta, inhemska rätter i en mysig miljö med makalös utsikt över de frodiga omgivningarna.

 

Alla rum på Serenite Ella ligger i charmiga bungalower med fantastisk utsikt. Vissa har också en privat balkong för att njuta av de vackra omgivningarna. Det finns också flera gemensamma utrymmen på hotellet där det är möjligt att koppla av och njuta av utsikten.

 

Rummen på Serenite Ella är enkelt inredda med en liten sittgrupp, myggnät över sängen, ett eget badrum med badkar eller dusch, hårtork, värdeskåp, kylskåp, minibar samt te- och kaffefaciliteter.

 

Observera att hotellet inte är lämpligt för personer med gångsvårigheter, eftersom det finns ett antal nivåskillnader och trappor i området. Om nivåskillnader och trappor är ett problem rekommenderar vi istället Ella Heritage.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar