Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Suriya Resort Kammala

Suriya Resort Kammala - fantastiskt hotell i Sri Lanka - Läs mer om Suriya Resort Kammala och alla dina boendealternativ - klicka här

Suriya Resort Kammala

Sri Lanka
Suriya Resort Kammala ligger på stranden norr om Negombo.
 
Hotellet har en fantastisk utsikt över den vackra Indiska oceanen och du kan naturligtvis gå rakt ner till stranden. Från stranden kan du prova på olika vattensportaktiviteter. Om du föredrar att simma i poolen finns det också möjlighet till det, och om du bara vill lata dig med en bra bok kan du använda någon av solstolarna i poolområdet. Du kan också besöka fitnesscentret eller njuta av en massage eller avkopplande behandling i spaavdelningen.
 
Hotellets restaurang serverar utsökt mat till alla dagens måltider, och i baren kan du ta en smakfull drink att njuta av i de vackra trädgårdarna på området. Gratis Wi-Fi finns tillgängligt i alla allmänna utrymmen. Hotellet erbjuder tvättservice, så att du kan få dina kläder tvättade under din vistelse.
 
Hotellet har 60 rum och sviter, som alla har eget badrum med toalettartiklar och hårtork. Det finns också luftkonditionering, minibar, telefon, TV, kaffe- och tebryggare, värdeskåp och vattenflaskor på rummet. Uppgradering av rummen kan göras mot en extra kostnad.
 
Observera att det priset för uppgradering som anges här är ett utgångspris och att priset kan vara betydligt högre under högsäsong.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar