Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Thaproban Beach House

Thaproban Beach House är ett charmigt och intimt boutiquehotell som ligger direkt på stranden med gångavstånd till restauranger och stadsliv. Boka din resa här.

Thaproban Beach House

Sri Lanka
Thaproban Beach House är ett litet charmigt boutiquehotell som ligger vid Unawatunas underbara sandstrand med en fantastisk utsikt över bukten och havet.
 
Hotellet är perfekt för gäster som värdesätter läge mer än lyx, - ett personligt och enkelt hotell med ett helt underbart läge vid den vackra sandstranden och på gångavstånd till Unawatuna stad, där du hittar ett brett utbud av restauranger.
 
Om du föredrar att äta på hotellet har Thaproban Beach House en mysig restaurang där du kan sitta med fötterna i den mjuka sanden och njuta av läckra lokala rätter och nyfångade skaldjur.
 
Det finns ingen pool på Thaproban Beach House, men havet ligger precis utanför dörren och om du inte klarar dig utan poolen är du välkommen att använda den härliga poolen på systerhotellet Thambapanni Retreat, som ligger ca. 100 m från hotellet.
 
Det lilla, intima hotellet har bara 12 rum och är idealiskt för gäster som föredrar ett litet hotell med mycket charm och fantastisk service. Rummen är rymliga och enkelt inredda med luftkonditionering, minibar och värdeskåp, badrum med dusch och balkong eller terrass med utsikt över trädgården eller omgivningarna. Det är möjligt att uppgradera till (delvis) havsutsikt.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar