>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Ibis Bangkok Riverside

Ibis Bangkok Riverside är ett enkelt och modernt hotell beläget vid floden Chao Phraya med vacker utsikt över floden och staden.

Från hotellet erbjuder flodtaxi enkel tillgång till attraktioner vid floden, inklusive templet Wat Pho och det populära shoppinggallerian Asiatique utomhus, som erbjuder en mängd restauranger, stånd och matmarknader. Om du vill uppleva andra delar av Bangkok kan du ta den kostnadsfria pendelbussen till närmaste skytrain-station, som förbinder dig med resten av den pulserande huvudstaden.

Efter en händelserik dag kan du koppla av vid den vackra utomhuspoolen eller njuta av en trevlig middag i hotellets restaurang. Det finns även en liten lekplats för de minsta.

På Ibis Bangkok Riverside bor du i trevliga och enkelt inredda rum med eget badrum. Om du reser med barn finns det möjlighet att uppgradera till ett familjerum med våningssängar och plats för två vuxna och två barn.