>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Ibis Styles Khao San

I hjärtat av det charmiga och färgstarka området Khao San Road hittar du Ibis Styles Khao San – ett snyggt och modernt hotell med en vacker, regnbågsfärgad pool, där du kan koppla av efter en händelserik dag.

När du bor på Ibis Styles Khao San har du enkel tillgång till de många kulturella attraktionerna som finns i Bangkoks historiska gamla kvarter, inklusive det spektakulära Grand Palace och den enorma liggande Buddha vid Wat Pho-templet.

Du har också en mängd restauranger, barer och butiker precis utanför dörren, och om du föredrar att äta på hotellet finns det både en restaurang och ett litet bageri, som säljer hembakat bröd och kakor samt kalla drycker, färskpressad juice och gott kaffe. Hotellet har även en mysig bar med levande musik och läckra cocktails.

På Ibis Styles Khao San bor du i ljusa och färgglada dubbel- eller familjerum med luftkonditionering, minikylskåp, värdeskåp, wi-fi och eget badrum.