>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Le Charme Sukhothai

Le Charme Sukhothai är ett charmigt hotell beläget i hjärtat av Sukhothai's Old Town, bara en kilometer från ingången till Sukhothai Historical Park, där du hittar de berömda ruinerna av Thailands första huvudstad, en UNESCO: s världsarvslista.

Du kan enkelt promenera eller cykla dit och utforska de spännande ruinerna på egen hand, eller så kan du boka en guidad tur direkt på hotellet.

Tillbaka på Le Charme Sukhothai, unna dig en avkopplande massage eller njut av ett uppfriskande dopp i den härliga poolen. För de minsta i familjen finns en liten grund barnpool och när hungern slår till kan du besöka hotellets restaurang som erbjuder en blandning av internationella och thailändska rätter.

Le Charme Sukhothai är byggd som en liten by med låga byggnader omgivna av tropiska växter och dammar med vackra lotusblommor. Alla rum är trevligt och enkelt inredda i traditionell Sukhothai-stil med trämöbler både inne och ute samt wi-fi, TV, luftkonditionering och kylskåp.