>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Midtown Hue

4-stjärninga Midtown Hue ligger i hjärtat av den charmiga, gamla huvudstaden Hue, som finns upptagen på UNESCO:s världsarvslista.

På Midtown Hue kan du se fram emot ett avslappnat och lyxigt boende med alla de faciliteter du kan önska dig.

Hotellet har bland annat en fin pool, en spaavdelning med möjlighet att få massage eller ta en bastu, ett gym, en presentshop och en trevlig sky bar med fantastisk utsikt över Hue.

När det är dags för en bit mat kan du välja mellan hela tre restauranger. Eleganta Adora Restaurant serverar traditionella vietnamesiska och europeiska rätter, medan Midtown Restaurant bjuder på en överdådig, internationell buffet.

Om du önskar en matupplevelse utöver det vanliga kan du beställa en lunch eller middag på Royal Restaurant och få en måltid värdig en kunglighet. I upplevelsen ingår, förutom den autentiska måltiden, bl.a. en välkomstceremoni och traditionell musik.

Alla de rymliga deluxe-rummen på Midtown Hue har eget badrum med badkar, toalettartiklar och badrock, samt luftkonditionering, vatten på flaska, minibar och kaffe- och teprodukter.