Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Saigon Phu Quoc Resort & Spa

Med läge direkt ner till en av Vietnams bästa strand på paradisön Phu Quoc är hotellet Saigon Phu Quoc Resort & Spa en härlig bas för en skön badsemester i Vietnam.

De vajande kokospalmer, den 300 meter privata sandstranden och det turkosblå hav är den perfekta ramen för en avslappnande semester. Vill du att det ska vara upplevelser i förbindelse med badsemestern så är det bland annat möjligt att snorkla, gå till yoga eller paddla kanot.

Saigon Phu Quoc Resort & Spa har även en inbyggd pool med bar där du kan njuta en Tiger Beer (den lokala ölen) eller äta en glass, pizza eller olika snacks om hungern gör sig gällande.

Har du behov för en pause från solens strålar, är det möjligt att njuta en avslappnande behandling i Glory of New York Spa, shoppa i hotellets butik eller få motion i hotellets motionsrum.

När du blir hungrig kan du välja mellan två olika restauranter som bland annat bjuder på frukostbuffé, a la cartemeny och massor av friskt seafood. Från Saigon Restaurant på första våningen kan du njuta av den fantastiska panoramautsikten över den Thailändska Golf och den vackra solnedgången över havet medans Vietnam Restaurant ligger i strandkanten med en mysig bar där du kan beställa både fatöl och cocktails.

Alla rum på Saigon Phu Quoc Resort & Spa har eget badrum och balkong/terrass med utsikt till trädgården eller havet (mot tillägg). På rummet är det dessutom kylskåp, minibar, möjlighet för att göra kaffe/te, gratis flaskvatten, wi-fi, safebox samt möjlighet för roomservice dygnet runt.