Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Bali Zoo

Upplev mer än 350 djurarter på det fantastiska Bali Zoo och kom nära de fascinerande elefanterna. Läs mer och boka din utflykt här.

Bali Zoo

Bali

Ett besök på Bali Zoo är en fantastisk utflykt för hela familjen!

Efter frukosten hämtas du på hotellet och skjutsas till fantastiska Bali Zoo där du kan uppleva mer än 350 olika djurarter.

Balis enda zoo fungerar som ett ”Nature’s Education Centre” och den trevliga personalen vill väldigt gärna visa dig runt och berätta om de olika arterna, samt deras arbete med djuren.

En av huvudattraktionerna – framförallt för familjens yngsta – är de fascinerande elefanterna och det går både att prova att mata de majestätiska djuren eller få en tur på ryggen av en elefant (bör köpas i förväg).

Elefanterna som bor på Bali Zoo passas och tas om hand efter konstens alla regler, och sitsarna som används vid ridturerna är behagliga både för passagerare och elefant.

Dagsprogrammet innehåller dessutom matning av till exempel lejon, krokodiler och tigrar.

Efter några härliga timmar på Bali Zoo åker du tillbaka till hotellet där du kan ägna resten av dagen åt det du har lust till.

Entré och transfer ingår i priset. Barn under 2 år är gratis.

Priser

Pris per vuxen
530 SEK
Barn 2-12 år
425 SEK
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar