Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Banjar Hot Spring & Gitgit Waterfall

Dyk ner i de avkopplande varma källorna vid Banjar Hot Spring nära Lovina och utforska skönheten vid Gitgit Waterfall i Balis norra skogar. Upplev terapeutiska egenskaper och naturligt lugn vid Banjar, följt av imponerande vattenfall och frodiga omgivningar vid Gitgit.

Banjar Hot Spring & Gitgit Waterfall

Bali

Banjar Hot Spring är en av Balis naturskatter och ligger i den charmiga byn Banjar nära Lovina på öns nordkust. Den varma källan är ett populärt semestermål, och många tror att vattnet har terapeutiska egenskaper och kan vara bra för hälsan.

De varma källorna består av flera små pooler där du kan fördjupa dig i det lugnande vattnet. Platsen är omgiven av frodiga tropiska trädgårdar och skapar en atmosfär av lugn och ro. Det är ett utmärkt ställe att koppla av på, och många människor njuter av att tillbringa tid i de varma poolerna, vilket ger en uppfriskande kontrast till det livliga stadslivet.

Efter en avkopplande upplevelse vid Banjar Hot Spring fortsätter turen till Gitgit Waterfall, ett av Balis mest ikoniska vattenfall. Detta imponerande natursköna underverk ligger på norra Bali, inte långt från Singaraja. Vattenfallet är lättillgängligt och en kort vandring genom ett vackert skogsområde tar dig till denna imponerande syn. Gitgit Waterfall är känt för sin hisnande höjd och den omgivande frodiga, gröna vegetationen.

Banjar Hot Spring och Gitgit Waterfall är en perfekt kombination av avkoppling och naturskönhet som berikar alla resor till Balis norra kust. Du har möjlighet att fördjupa dig i det helande vattnet samtidigt som du njuter av den fantastiska skönheten som Bali har att erbjuda.

Priser

Pris för 1 person
1160 SEK
2-3 pers
660 SEK
4-8 pers.
600 SEK
Pris per barn
325 SEK
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar