Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Dagsutflykt till Nusa Penida (från Sanur)

Njut av Nusa Penidas absoluta höjdpunkter på denna dagsutflykt - Kelingking Clift, Broken Beach och Angel's Billabong. Läs mer här.

Dagsutflykt till Nusa Penida (från Sanur)

Bali

Njut av en härlig dagsutflykt till paradisön Nusa Penida, som ligger öster om Sanur.
 
Du hämtas på ditt hotell efter frukost och körs till hamnen i Sanur, där båten till Nusa Penida väntar. Det finns ingen permanent brygga i Sanur, så du går ut till båten genom det varma havsvattnet.
 
Vid ankomsten till Nusa Penida väntar en chaufför på att möta dig och ta dig till tre av öns höjdpunkter - Kelingking Clift, Broken Beach och Angel's Billabong.
 
Kelingking Clift, en av huvudattraktionerna på Nusa Penida, är mest känd för de Tyrannosaurus Rex-formade klipporna som man ser från ovan. Från toppen har man en fantastisk utsikt över den kritvita sandstranden nedanför, som omges av branta klippor och turkost vatten.
 
Broken Beach är en underbar liten lagun, mest känd för den naturliga klippbågen som omger bukten och låter vattnet strömma in och ut ur havet. Här kan du ta en promenad runt lagunen och njuta av den underbara utsikten över det klara vattnet.
 
Angel's Billabong beskrivs bäst som en naturlig infinitypool som är unik med sina smaragdgröna nyanser, kristallklara vatten och dramatiska klippor. Här kan du njuta av den fantastiska utsikten och vid lågvatten är det också möjligt att simma i den vackra naturliga poolen.

Priser

Pris per person (6 år+)
755 SEK
I resan ingår transport, lunch på en lokal restaurang och en flaska vatten för resan.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar