Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Dagsutflykt till Nusa Penida (från Lembongan)

Njut av de absoluta höjdpunkterna på Nusa Penida på denna dagsutflykt - Kelingking Clift, Broken Beach och Angel's Billabong. Läs mer här.

Dagsutflykt till Nusa Penida (från Lembongan)

Bali

Njut av en oförglömlig dagsutflykt till den idylliska paradisön Nusa Penida, som ligger nära Lembongan.

Efter en utsökt frukost hämtas du direkt på ditt hotell och åker till Lembongans hamn, där en privat båt väntar på att transportera dig till Nusa Penida.

Vid ankomsten till Nusa Penida väntar en privatchaufför på att välkomna dig och guida dig genom tre av öns mest hisnande sevärdheter - Kelingking Clift, Broken Beach och Angel's Billabong.

Kelingking Clift, en av Nusa Penidas huvudattraktioner, kommer att förvåna dig med klippor som från ett fågelperspektiv liknar en Tyrannosaurus Rex. Från toppen av klipporna öppnar sig en fantastisk utsikt över den kritvita sandstranden, omgiven av branta klippor och turkost hav.

Broken Beach har en charmig liten lagun, känd för sin naturliga klippbåge som omfamnar bukten och låter havsvattnet strömma in och ut. På en promenad runt lagunen kan du njuta av den förtrollande utsikten över det klara vattnet.

Angel's Billabong beskrivs bäst som en naturlig infinitypool, som kännetecknas av smaragdgröna nyanser, kristallklart vatten och dramatiska klippor. Här kan du njuta av den fantastiska panoramautsikten, och vid lågvatten är det till och med möjligt att simma i den vackra naturliga poolen.

Priser

Pris per person
1820 SEK
Barn 2-12 år
1610 SEK
Turen inkluderar privat transport, privat båt och lunch på en lokal restaurang.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar