Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Mason Elephant Park med jumbobad

Mason Elephant Park är en prisbelönt elefantpark där djurens välbefinnande är av största vikt. Här kan du ge en elefant ett jumbobad och få en upplevelse för livet.

Mason Elephant Park med jumbobad

Bali

Få av en unik upplevelse på världsberömda och prisbelönta Mason Elephant Park, som ligger i lummiga omgivningar nära byn Taro norr om Ubud.
 
Elefantparken är hem för cirka 30 sumatraelefanter, varav de flesta är utrotningshotade djur som räddats från den indonesiska ön Sumatra. På Mason Elephant Park, som har fått ett guldcertifikat för djurskydd, får elefanterna den vård, mat, omvårdnad, motion och mentala stimulans som de behöver. Detta innebär också att fler elefantungar har tillkommit sedan 1997, då parken grundades.
 
Dagens höjdpunkt kommer förmodligen att vara jumbobadet, där du får skölja, tvätta, skrubba och krama en av de snälla elefanterna som bor i parken.
 
Resten av tiden kan du njuta av de grönskande omgivningarna, titta på de majestätiska elefanterna när de badar i sjön, röra vid och handmata dem och lära dig mycket mer om den lekfulla och akut utrotningshotade sumatraelefanten.
 
Ett besök på Mason Elephant Park är en upplevelse för livet för både barn och vuxna.

Priser

Pris per vuxen
1050 SEK
Barn 4-12 år
675 SEK
Barn under 4 år
300 SEK
Familjebiljett (2 vuxna och upp till 3 barn)
3200 SEK
I utflykten ingår busstransfer till och från parken, lunch och ett jumbobad med en elefant.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar