>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Nusa Penida med snorkling

Nusa Penida med snorkling är en fantastisk dagsutflykt för att uppleva höjdpunkterna på Nusa Penida till lands och till sjöss. Läs mer och låt dig frestas här.

Nusa Penida med snorkling

Bali

Njut av en härlig dagsutflykt med snorkling och sightseeing på paradisön Nusa Penida.

Du hämtas på ditt hotell och körs till hamnen i Sanur, där båten till Nusa Penida väntar. Det finns ingen permanent brygga i Sanur, så du går ut till båten genom det varma havsvattnet.

Vid ankomsten till Nusa Penida tar du en båttur till tre av de bästa snorklingsplatserna runt ön - Bodong, Sental och SD Point, som alla erbjuder fantastiska undervattensupplevelser.

Du kan ha turen att få se färgglada tropiska fiskar och vackra koraller, lejonfiskar, muränor, barracudor, napoleonfiskar, blåsfiskar och, om du har riktig tur, fridfulla vitspetsiga revhajar, sköldpaddor och stora stingrockor.

Efter båtturen finns en chaufför på plats för att ta dig till tre av öns höjdpunkter - Kelingking Clift, Broken Beach och Angel's Billabong.

Kelingking Clift, en av huvudattraktionerna på Nusa Penida, är mest känd för sina klippor som är formade som en Tyrannosaurus Rex när man ser dem ovanifrån. Från toppen har man en fantastisk utsikt över den kritvita sandstranden nedanför, som omges av branta klippor och turkost vatten.

Broken Beach är en underbar liten lagun, mest känd för den naturliga klippbågen som omger bukten och låter vattnet strömma in och ut ur havet. Här kan du ta en promenad runt lagunen och njuta av den underbara utsikten över det klara vattnet.

Angel's Billabong beskrivs bäst som en naturlig infinitypool, med sina smaragdgröna nyanser, kristallklart vatten och dramatiska klippor. Här kan du njuta av den fantastiska utsikten och vid lågvatten är det också möjligt att simma i lagunen.

I utflykten ingår transport, lunch på en lokal restaurang, en flaska vatten och snorklingsutrustning. Snorklingsutrustning finns tillgänglig för barn som är 9 år eller äldre.

Den här turen rekommenderas särskilt under torrperioden, då sikten under vattnet är som bäst.

Priser

Pris per vuxen
875 SEK
Barn 9-12 år
800 SEK
Turen rekommenderas för personer från 9 år och uppåt.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar