Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Snorkling och Turtle Island med glasbottenbåt

Upptäck en värld under havsytan i Tanjung Benoa med detta spännande undervattensäventyr. Ta en båt med glasbotten, besök Turtle Island och snorkla i det klara vattnet. En oförglömlig resa väntar på dig!

Snorkling och Turtle Island med glasbottenbåt

Bali

Du går ombord på en båt med glasbotten vid stranden av Tanjung Benoa Beach. Glasbottenbåten seglar ut mot havet och du kan titta ner upp till 300-500 meter från stranden. Den erfarna båtföraren kommer att vara din guide när du beundrar det vackra undervattenslandskapet genom båtens glasbotten. Du kommer att häpna över synen av färgglada fiskar och frodiga havsväxter. Se till att ta med lite bröd så att du kan mata fiskarna medan du seglar.

Turen fortsätter sedan till Turtle Island, en kort 15-minuters båtresa bort. När du anländer till Tanjung Benoas Turtle Island kommer din guide att bjuda in dig att titta på de majestätiska gröna sköldpaddorna. Här får du också möjlighet att lära dig mer om sköldpaddornas vård och bevarande, från de nykläckta ungarna till de äldre sköldpaddorna som har levt i årtionden. 

Slutligen tar du en traditionell träbåt till snorklingsplatsen. Här kan du njuta av de vackra korallreven och den livfulla marina miljön, där du kan observera färgglada fiskar och ett överflöd av marina växter. Tack vare det lugna och klara vattnet i Tanjung Benoa är detta den perfekta platsen för nybörjare att utforska undervattensskönheten med snorkling.

All nödvändig snorklingsutrustning ingår så att du kan njuta av denna oförglömliga upplevelse i din egen takt.

Priser

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar