Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Turtle Island med glasbottenbåt

Upplev det fascinerande undervattenslivet från en glasbottenbåt och kom nära de gröna havssköldpaddorna på Turtle Island Conservation. Läs mer här.

Turtle Island med glasbottenbåt

Bali

Njut av en mysig och mycket barnvänlig utflykt på en glasbottenbåt och kom nära och personligt med gröna havssköldpaddor.

Utflykten börjar vid Tanjung Benoa Beach, där du går ombord på din glasbottenbåt och seglar ut från kusten för att uppleva det imponerande undervattenslandskapet och de tropiska fiskarna i havet. Ta gärna med lite bröd så att barnen kan mata fiskarna från båten.

Fortsätt sedan till Turtle Island Conservation, där du kan lära dig mer om arbetet med att skydda de utrotningshotade gröna havssköldpaddorna på Bali. Du får också den unika möjligheten att se sköldpaddorna på nära håll och lära dig hur man tar hand om dem - en spännande upplevelse för både barn och vuxna.

Turen tar ca 1 timme plus transport från/till hotellet och rekommenderas främst för barn över 3 år.

Barn under 3 år är välkomna men omfattas inte av arrangörens försäkring. Det finns inte heller några flytvästar för barn under 3 år, så vi rekommenderar att du tar med en flytväst även för de minsta barnen.

Priser

Pris per vuxen
390 SEK
Barn 3-12 år
280 SEK
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar