Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Vandring på Batur-vulkanen

Följ med på ett fantastiskt sunrise trek på Mount Batur och upplev den spektakulära soluppgången och utsikten från toppen. Läs mer och boka utflykten här.

Vandring på Batur-vulkanen

Bali

För de morgonpigga är det möjligt att ge sig ut på en fantastisk vandring och uppleva den spektakulära morgonutsikten från Batur-vulkanen.
 
Du hämtas på hotellet på natten och skjutsas till en restaurang där du äter en lätt frukost. Du kör sedan till startpunkten för vandringen. Det kan vara lite kallt i början så kom ihåg att ta på dig varma kläder. Så snart solen går upp blir det snabbt varmare så det kan vara bra att ha flera lager på sig.
 
Mount Baturs topp ligger 1 717 meter över havsytan och vandringen dit upp är relativt krävande, men att vandra på en aktiv vulkan i det tidiga morgonmörkret är en helt fantastisk upplevelse.
 
Du ankommer till Batur-vulkanens topp lagom till att kunna uppleva den spektakulära soluppgången och den fantastiska morgonutsikten över kratern och sjön.
 
På toppen serveras frukosten i form av en matsäck och på väg ner kan du njuta av utsikten till det imponerande vulkanlandskapet, samt utforska de tre yngsta kratrarna. Tillbaka vid foten av Mount Batur kan du ta ett skönt dopp i de varma poolerna vid Batur Natural Hot Springs.
 
Efter en oförglömlig upplevelse på Batur-vulkanen åker du tillbaka till hotellet i Ubud.
 
Turen passar bra för personer över 12 år som är i bra form. Vänligen observera att kvaliteten att soluppgången och utsikten är väderberoende och inte kan garanteras. Det är möjligt att kombinera vandrarturen med forsränning om eftermiddagen.

Priser

Pris per person
1250 SEK
I priset ingår transport, guide, lunch och en simtur i Batur Natural Hot Springs.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar