Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Waterbom Bali

Upplev spänningen i Waterbom Bali, där vågpooler, lazy rivers och adrenalinfyllda rutschbanor väntar. Perfekt för familjer och äventyrslystna.

Waterbom Bali

Bali

Waterbom Bali är inte bara en vattenpark, det är en av världens bästa och erbjuder en mängd vattenbaserade attraktioner och aktiviteter för dig att njuta av, oavsett din ålder.
 
Om du har mindre familjemedlemmar med dig hittar du områden som plaskpooler och vågbassänger som är skräddarsydda för barn som älskar vattenlekar och plaskaktiviteter. En familjefavorit är den långsamt flytande "Lazy River", där ni kan hoppa i en uppblåsbar båt tillsammans och njuta av en avkopplande tur genom parken.
 
Om du är lite äldre eller reser med vuxna barn, kommer Waterbom Bali att tillgodose dina äventyrliga behov. "Climax" är en av de mest eftertraktade rutschkanorna som skickar modiga besökare genom en brant och häpnadsväckande åktur. Denna typ av rutschkana är idealisk för dem som letar efter en intensiv och rolig upplevelse. Det finns också andra snabba och kurviga rutschbanor som garanterar spänning för äldre barn och vuxna.
 
När hungern slår till behöver du inte leta länge. Parken har många matställen som serverar en mängd olika både nationella och internationella rätter för att tillfredsställa din aptit.
 
Waterbom Bali lyckas kombinera spänning och säkerhet på ett sätt som gör det till den perfekta platsen för dem som letar efter en rolig dag i solen.

Priser

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar