Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Flying Ravana mega zip line

Drömmer du om att se Ella från höjden? Bege dig till Flying Ravana Zip Line och få en upplevelse för livet samtidigt som du njuter av den fantastiska utsikten över Sri Lanka.

Flying Ravana mega zip line

Sri Lanka

Flying Ravana är en anmärkningsvärd attraktion i hjärtat av Ella och är Sri Lankas första mega zip-line.
 
Omgiven av grönskande kullar, inte långt från den berömda Little Adams Peak, ger detta äventyr besökarna möjlighet att uppleva Sri Lankas naturliga skönhet på ett helt nytt sätt.
 
Den spektakulära linbanan med två vajrar sträcker sig över mer än en halv kilometer och har en imponerande längd på 550 meter. När du svävar genom luften i en maximal hastighet på upp till 80 km/h får du ett fantastiskt fågelperspektiv över öns hisnande kullar, ikoniska teplantager och frodiga grönska med oöverträffad utsikt över det berömda Ella Gap. 
 
Flying Ravana är ett oförglömligt sätt att utforska den naturliga skönheten i Ella. Det är en chans att upptäcka Sri Lankas magnifika landskap från en helt ny vinkel och skapa minnen som varar livet ut. Så varför vänta? Ta steget och upplev denna zip-line-upplevelse i Ella som bara finns en gång i livet.

Priser

Pris per vuxen
510 SEK
Pris per barn
260 SEK
De visade priserna är från priser per person.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar