Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Negombos höjdpunkter

Upptäck höjdpunkterna i Negombo på denna spännande rundtur som inkluderar ett besök på fiskmarknaden, en promenad genom basaren, utforskning av Angurukaramulla buddhisttempel och de historiska katolska kyrkorna. Fördjupa dig i stadens kultur och historia på denna oförglömliga rundtur.

Negombos höjdpunkter

Sri Lanka

Följ med på denna minnesvärda rundtur i Negombo, som ger dig en fascinerande inblick i stadens kultur och historia. På den här turen kan du utforska några av stadens mest anmärkningsvärda sevärdheter, inklusive ett besök på Negombos fiskmarknad, en promenad genom huvudstaden och basaren, ett stopp vid Angurukaramulla Buddhist Temple och utforskning av de historiska katolska kyrkorna.

På fiskmarknaden i Negombo har du möjlighet att se fiskarna i aktion, det är en fröjd att se de färgglada båtarna och de olika typerna av fisk som finns till försäljning. Du kan även försöka förhandla till dig färska skaldjur eller utsökt fisk.

Turen tar dig också till huvudstaden och basaren, där du kan uppleva den lokala kulturen och atmosfären. Ta en promenad längs de livliga gatorna där du hittar färgglada stånd som säljer allt från färsk frukt och grönsaker till hantverk och textilier. Kanske vill du prova några lokala snacks eller köpa med dig några souvenirer hem?

Du bör också besöka Angurukaramulla buddhisttempel. Detta imponerande tempel är känt för sin vackra arkitektur och sina imponerande väggmålningar och takdekorationer som berättar historien om Buddha. Ta en promenad runt templet och upplev den fridfulla atmosfären och den andliga betydelse som templet har för de lokala buddhisterna.

Du kommer också att besöka de historiska katolska kyrkorna i Negombo. De vackra kyrkorna är en syn för ögat och du kan ta dig tid att beundra deras arkitektur och historiska betydelse.

Även om den här turen bara tar 3-4 timmar får du en fantastisk inblick i Negombos kultur, historia och gastronomi. Det är ett sätt att fördjupa sig i Negombos charm och upptäcka några av stadens mest anmärkningsvärda sevärdheter.

Priser

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar