Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Flodsafari på Madu-floden

Följ med på en spännande flodsafari på Madufloden. Här kan du se krokodiler, kungsfiskare, rovfåglar och mycket mer.

Flodsafari på Madu-floden

Sri Lanka

Upplev en spännande flodsafari på Madu-floden! Denna vackra flod ligger nära Galle på södra delen av ön och är ett sant nöje för naturälskare.
 
Både lokalbefolkningen och turister dras till Madu River för att njuta av det frodiga tropiska landskapet och den lugnande atmosfären. Floden kännetecknas av de anmärkningsvärda 15 små öarna som ligger utspridda längs dess lopp och de omgivande mangroveskogarna som är hem för en otrolig biologisk mångfald med mer än 300 arter, inklusive färgstarka fåglar som nötväckor och kungsfiskare, samt imponerande krokodiler och mycket mer!
 
En avkopplande båttur längs floden kommer att hålla dig underhållen när du letar efter krokodiler eller beundrar de endemiska rovfåglarna som majestätiskt svävar ovanför dig! Längs vägen besöker du en liten ö som heter Koth Duwa, där du kan utforska ett vackert tempel och beundra en imponerande staty av Buddha.
 
Du kan avsluta din upplevelse med en avkopplande och naturlig behandling på det lokala "fiskspaet", där fiskar lever i sin naturliga miljö och är åtskilda av skyddande nät. Slå dig ner på däck, doppa fötterna i vattnet och njut av en naturlig fiskbehandling som avlägsnar döda hudceller och gör fötterna mjuka och återfuktade.

Priser

Pris per person
260 SEK
Barn i åldern 4-11 år
130 SEK
Turen varar i 2 timmar och du kommer att resa med privat båt.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar