Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Beleza by the Beach

Fyrstjärniga Beleza by the Beach ligger vid Colva-stranden i sydliga delen av Goa i natursköna omgivningar – den perfekta platsen att sätta livet på standby och glömma allt om vardagens tristess och bara vara till och njuta nuet.

Du har både möjlighet för att bada i den inbjudande poolen med solstolar och en mindre barnpool, eller njuta av den privata sandstranden där du kan läsa en bok under ett parasoll eller bara njuta av att höra vågorna skvalpa i strandkanten.

Vill du att det ska vara lite mera aktivitet under vistelsen, erbjuder Beleza by the Beach träningsfacilliteter, beachvolley, bordtennis, bordfotboll och många olika vattenaktiviteter samt möjlighet för att hyra cyklar/motorcyklar. Det finns även en fin lekplats för barnen.

Hotellet har även en spaavdelning där du kan njuta av damp bad, massage, ayurveda-behandlingar och aromaterapi.

Hotellet har flera restauranter och barer där du kan reta smaklökarna med allt från läckra lokala rätter samt friskfångade fisk och skaldjursrätter till cocktails, aromatiskt kaffe och öl medan du njuter av de fina vidderna med rismarkerna eller havet och stranden utanför.

Det finns även en souvenirbutik, wi-fi och 24 timmars rumservice.

Rummen på Beleza by the Beach är rymliga och i charmerande stil med privat balkong och utsikt till trädgården, poolen eller de omkringliggande ris marker. Alla rum har eget badrum, minibar, elektronisk safebox, wi-fi samt möjlighet för att göra kaffe och te.

Ett Eco vänligt hotell

Beleza by the Beach gör mycket för att hjälpa miljön och följer det eco-friendly mantra ”reduce, reuse, recycle” så hotellet använder enbart bionedbrytbara plastpåsar, sugrör av papaya bladstänger, och vatten på glasflaskor. Restauranten använder sig av lokala råvaror som lokalt ris samt frukt och grönt från hotellets egen plantage.