>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Sea Queen Beach Resort & Spa

Sea Queen Beach Resort & Spa är ett härligt strandhotell som ligger i en grönskande miljö på första raden av den underbara Colva Beach i södra Goa.

Den långa sandstranden är populär bland turister och känd som en av Goas bästa, med mjuk gyllene sand och grunt lugnt vatten. Här finns också vattensportaktiviteter och en mängd små matställen där du kan njuta av en avkopplande lunch.

Om du föredrar att bo på hotellet har Sea Queen Beach Resort & Spa en härlig pool med utsikt över de gröna omgivningarna och en liten poolbar som serverar snacks och uppfriskande drycker hela dagen.

Hotellet har också flera matställen som serverar välsmakande lokala rätter, nyfångade skaldjur och läckra rätter direkt från grillen.

På Sea Queen Beach Resort & Spa bor du i prydliga och mysiga rum med luftkonditionering, Wi-Fi, värdeskåp, tv, te- och kaffekokare och minibar. Alla rum har även ett eget badrum med dusch och en härlig balkong där du kan njuta av utsikten över de gröna omgivningarna.

Väder och klimat