Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Hotel Topaz Kandy

Upplev en unik blandning av kolonial charm och modern lyx på Hotel Topaz i Kandy, Sri Lanka. Njut av hisnande vyer, utsökta kulinariska upplevelser och äkta spa-avkoppling omgiven av Sri Lankas magnifika högland.

Hotel Topaz Kandy

Sri Lanka
Hotel Topaz ligger i den charmiga staden Kandy på Sri Lanka och erbjuder en blandning av kolonial charm och modern lyx, omgiven av landets hisnande högland. Från ditt rum kan du njuta av utsikten över grönskande berg eller det ikoniska Tandens tempel, medan staden Kandy lyser upp under kvällstimmarna.
 
Rummen, som är inspirerade av områdets koloniala arv, är utrustade med toppmoderna bekvämligheter och erbjuder panoramautsikt över det omgivande landskapet. Hotellets restaurang serverar ett urval av lokala och internationella rätter, med utsikt över poolen, floden och bergen, vilket skapar den perfekta atmosfären för dina måltider.
 
För en speciell kväll erbjuder The Orchid Lounge på taket fina viner och internationella rätter utomhus eller inomhus med lätt musik. Hotellets spa erbjuder genuina ayurvediska behandlingar, medan barnen kan leka i det särskilda området och de vuxna kan spela biljard eller vandra i naturen. Hotel Topaz kombinerar avkoppling och äventyr och bjuder in dig till hjärtat av Sri Lankas rika kultur och vackra natur.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar