Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Kandy Cinnamon Citadel Hotel

Cinnamon Citadel Kandy Hotel erbjuder moderna rum med utsikt över floden, gourmetrestauranger och en imponerande utomhuspool. Perfekt för en berikande semester nära naturen och Sri Lankas kulturarv.

Kandy Cinnamon Citadel Hotel

Sri Lanka

Cinnamon Citadel Hotel ligger i pittoreska Sri Lanka och är en idyllisk tillflyktsort omgiven av bergskedjan Knuckles och floden Mahaweli. Hotellet är inbäddat i frodig vegetation och erbjuder panoramautsikt som understryker naturens skönhet. Här kan du ägna dig åt en rad olika aktiviteter som yoga, vandring, båtturer och äventyrliga vattenaktiviteter, allt medan du beundrar det magnifika landskapet.

För dem som söker avkoppling och uppladdning erbjuder Cinnamon Citadel Hotel en oas av välbefinnande. Hotellet är utrustat med ett fitnesscenter och inomhusfaciliteter och erbjuder en holistisk wellnessupplevelse som lyfter kropp, själ och ande. Du kan också spela tävlingsspel som bordtennis och dart eller prova strategiska spel som schack och karrom. Hotellet har också en fantastisk utomhuspool med fantastisk utsikt över floden. Här kan du koppla av på solstolarna under dagen och titta på stjärnorna på kvällen.

Du kan koppla av i hotellets trädgård eller njuta av en grillkväll med vänner och familj. Rummen har utsikt över floden och är utrustade med bekvämligheter som luftkonditionering, garderob, minibar, gratis Wi-Fi, kabel-TV och gratis te- och kaffefaciliteter. Badrummen är utrustade med gratis toalettartiklar, varmt och kallt vatten, hårtork samt ansikts- och badhanddukar.

Hotellets restauranger erbjuder en mängd olika alternativ för alla smaker. Hotellets restauranger erbjuder ett brett utbud av måltider till frukost, lunch och middag, från överdådiga bufféer till unika matupplevelser. Lounge Bar, Café C och Panorama erbjuder ett urval av internationella rätter med oöverträffad utsikt över Mahaweli-floden.

Cinnamon Citadel Hotel inspirerar dig att göra något utöver det vanliga. Oavsett om det är den imponerande soluppgången vid Adam's Peak, det världsberömda templet med den heliga tandreliken eller en rundtur i Kandy, erbjuder hotellet upplevelser som kommer att ge dig fantastiska minnen.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar