>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
Massor av buffel löper över vägen

Kibo Palace Hotel

Med sitt läge i Arusha ligger Kibo Palace Hotel perfekt placerat mellan några av Tanzanias fantastiska safariparker och Mount Kilimanjaro, vars högst punkt har gett namn till hotellet.

Hotellet har ett fint poolområde där du kan koppla av och ta ett dopp eller njuta av god juice från poolbaren. Restaurangen har fin utsikt över poolområdet och den frodiga trädgården och här kan du välja mellan både inhemska och internationella rätter. Det finns också en loungebar där du kan slå dig ner och njuta av en drink före middagen. På Kibo Palace Hotel finn även gym, bastu och ångbad och du kan beställa en avkopplande massage för att mjuka upp kroppen efter många timmar i flyget.

Alla rum på Kibo Palace Hotel är trevliga och fint inredda med alla de faciliteter du behöver. Du har bland annat ett privat badrum med dusch, luftkonditionering, TV, wifi, elektroniskt säkerhetsskåp, minibar och rumsservice.