Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

TTC Hotel Premium Can Tho

I hjärtat av Can Tho med en fantastisk panoramautsikt ut över staden och floden, hittar du det fyrstjärniga hotellet TTC Hotel Premium Can Tho.

Det är lätt att ta sig till stadens se värdigheter så som Ong Pagoda, den mysiga flodbrädden och nattmarknaden. Behöver du bara lite lugn och ro, så är det möjligt att ta ett dopp i den inbjudande pool eller ligga i en solstol och läsa en bok eller få pulsen upp i träningslokalen.

Det finns 2 restauranter på TTC Hotel Premium Can Tho som bjuder på läckra lokala och internationella rätter och Kaffebaren ”The Alfresco Coffee” som inbjuder till avslappning med en fantastisk utsikt över Ninh Kieu Wharf och Hau-floden.

Hotellet har rymliga och komfortabla rum med air-condition, minibar, flaskvatten samt möjlighet för att laga kaffe och te. Alla rum har eget badrum med fön, badrock och gratis toalettartiklar. Det är möjligt att uppgradera till flodutsikt mot extra betalning.

På hotellet finns det i övrigt wi-fi, safebox och möjlighet för att få tvätta /rensa kläder.