Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Extra Turer

Få en unik inblick i vietnamesisk kultur på en traditionell dockteater på vatten, en föreställning som varar cirka 45 minuter.

I Vietnam är dockteater definitivt inte bara för barn, utan en traditionell konstform som anses vara ett unikt vietnamesiskt kulturarv.

Föreställningarna skildrar ofta vardagsberättelser från byarna samt lokala legender och traditioner och framförs i en stor, utsmyckad bassäng, där vattenytan är scenen. De färgglada trädockorna styrs av dockspelare som står i vatten upp till midjan. Till sin hjälp har de långa bambupinnar och strängmekanismer, som är gömda under vattenytan och får dockorna att se ut som att de rör sig av sig själva över vattnet.

En water puppet show är en stor upplevelse för både barn och vuxna.

Läs mer

Upplev en föreställninge utöver det vanliga på Hoi An Memories Show – en spektakulär utomhusshow med flera imponerande kulturella uppträdanden som hyllar Vietnam och berättar Hoi Ans historia under flera århundranden.

Showen, som varar cirka 1 timme och är känd som en av Vietnams största och mest populära shower, har modern scen- och ljusteknik, eleganta ljudeffekter och mer än 500 artister i färgglada kostymer.

Se fram emot en upplevelse för livet!

Läs mer

Den spektakulära shown Teh Dar Show förtrollar publiken med en unik, kulturell föreställning, där olika kulturer från Vietnams många regioner finns representerade på allra bästa och vackraste vis på den stora scenen.

 

Du kan bland annat se fram emot att uppleva vietnamesisk bambucirkus, jonglering och akrobatik samt förtrollande livemusik med exotiska staminstrument.

 

Teh Dar-showen varar cirka 1 timme och är en helt oförglömlig upplevelse.

Läs mer

Upplev en spännande dag där du kommer bakom fasaden och lär dig mycket mer om vietnamesisk kultur, livsstil och mattraditioner.

 

Du börjar med att åka till byn Cam Thanh, där följer med på en spännande båtfärd genom den frodiga kokospalmplantagen i en traditionell vietnamesisk korgbåt av bambu. Här får du en inblick i dagsbestyren på plantagen och bland byns fiskare, samtidigt som du njuter den vackra naturen.

 

Efter båtfärden äter du lunch på en traditionell restaurang innan du beger dig till Hoi Ans färgstarka centrala marknad på cykel. Här har du möjlighet att utforska och lära dig mer om de ingredienser som kommer att användas i matlagningskursen senare. Du cyklar sedan vidare till byn Tra Que, där resten av eftermiddagen spenderas.

 

Efter en skön promenad genom grönsaksfälten, där lokalbefolkningen fortfarande arbetar med traditionella metoder, kan du varva ner med en avkopplande fotmassage. Under sakkunnig ledning av den skickliga kocken får du sedan lära dig att förbereda en traditionell vietnamesisk måltid som du självklart får äta efteråt.

 

Efter middagen kör chauffören dig tillbaka till hotellet i Hoi An, där du har resten av dagen på egen hand.

Läs mer

Guiden hämtar dig på hotellet och sedan cyklar ni tillsammans mot byn Cam Thanh. Längs vägen kan du njuta av utsikten över vackra, gröna landskap, räkodlingar, kor, fåglar, bufflar med mera.

 

Vid ankomsten går du ombord på en korgbåt av bambu och åker genom den frodiga kokospalmplantagen. I Cam Thanh får du också en inblick i bylivet, när invånare i byn det visar dig hur man gör traditionellt bambuhantverk.

 

Du cyklar sedan vidare till fiskebyn Thanh Nam, där du möter lokala fiskare och ser deras fångst av fisk, krabbor och bläckfisk, innan du cyklar vidare till nästa plats där du får lära dig att göra vackra lyktor.

 

Sista stoppet före lunch är den charmiga lilla byn Tra Que, känd för sina många örter och grönsaker. Här börjar du med en uppfriskande välkomstdrink innan du går på en trevlig promenad i byn för att uppleva vardagslivet. Du får även möjlighet att hjälpa till med att plantera grönsaker hos de lokala bönderna innan det är dags för en matlagningskurs, där du bland annat får lära dig att göra vietnamesiska vårrullar och pannkakor.

 

Efter din självlagade lunch, tar du en avkopplande båttur på Thu Bon-floden, där du kan prova att fiska tillsammans med de inhemska fiskarna innan du återvänder till Hoi An. Här hämtar chauffören dig och kör dig tillbaka till hotellet där du har resten av dagen på egen hand.

Läs mer