>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Bambubåt och matlagningskurs

Upplev en spännande dag där du kommer bakom fasaden och lär dig mycket mer om vietnamesisk kultur, livsstil och mattraditioner.

 

Du börjar med att åka till byn Cam Thanh, där följer med på en spännande båtfärd genom den frodiga kokospalmplantagen i en traditionell vietnamesisk korgbåt av bambu. Här får du en inblick i dagsbestyren på plantagen och bland byns fiskare, samtidigt som du njuter den vackra naturen.

 

Efter båtfärden äter du lunch på en traditionell restaurang innan du beger dig till Hoi Ans färgstarka centrala marknad på cykel. Här har du möjlighet att utforska och lära dig mer om de ingredienser som kommer att användas i matlagningskursen senare. Du cyklar sedan vidare till byn Tra Que, där resten av eftermiddagen spenderas.

 

Efter en skön promenad genom grönsaksfälten, där lokalbefolkningen fortfarande arbetar med traditionella metoder, kan du varva ner med en avkopplande fotmassage. Under sakkunnig ledning av den skickliga kocken får du sedan lära dig att förbereda en traditionell vietnamesisk måltid som du självklart får äta efteråt.

 

Efter middagen kör chauffören dig tillbaka till hotellet i Hoi An, där du har resten av dagen på egen hand.

Pris per person
1100 SEK
Priset är per person, och turen bokas samtidigt som resan.