Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Arenal Springs Resort

Arenal Springs Resort

Costa Rica
I hjärtat av den förtrollande regnskogen i Costa Rica, omgiven av varma källor och med utsikt över den majestätiska vulkanen Arenal, hittar du Arenal Springs Resort. Här välkomnas du till ett paradis där natur möter lyx och oändliga möjligheter väntar.
 
Koppla av i de naturliga varma källorna eller ta ett uppfriskande dopp i en av resortens tre vackra pooler. Du kan också skämma bort dig själv i hotellets spa, som erbjuder ett brett utbud av avkopplande behandlingar och massage.
 
Rummen är elegant inredda med enkelsängar eller dubbelsängar och är utrustade med moderna bekvämligheter som luftkonditionering, TV, minibar och Wi-Fi. Dessutom har du din egen privata balkong eller terrass med utsikt över den hisnande Arenal-vulkanen och den omgivande regnskogen.
 
När hungern slår till kan du njuta av kulinariska mästerverk i en av hotellets fyra restauranger. De skickliga kockarna använder lokala, färska ingredienser för att skapa läckra internationella och costaricanska rätter som kommer att förtrolla dina smaklökar.
 
Hotellet är barnvänligt och erbjuder lekplats, lekplats, spelrum och barnmenyer så att hela familjen kan njuta av den ultimata semesterupplevelsen tillsammans.
 
Välkommen till Arenal Springs Resort, där varje dag är en möjlighet att uppleva magin i Costa Ricas natur.
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spanska
  • Colón (CRC)
  • 5,21 miljoner invånare
  • 14-31°C
  • Tidsskillnad: -8 timmar