Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Rinconcito Lodge

Rinconcito Lodge

Costa Rica
Rinconcito Lodge ligger i Guanacaste, mellan vulkanerna Rincón de la Vieja och Miravalles, 600 meter över havet. Detta familjeägda hotell har mer än 10 års erfarenhet och skapades för att dra nytta av områdets natur och klimat.
 
Hotellets läge ger enkel tillgång till flera lokala attraktioner. En kort 20-minuters bilresa tar dig till Rincón de la Vieja nationalpark, där du kan utforska naturen och de många vandringslederna. Bara fem minuters promenad från hotellet hittar du Rinconcito Eco Adventure Park, som erbjuder en rad utomhusaktiviteter för de äventyrliga. Hotellet har också ett idealiskt läge några kilometer från Daniel Oduber Airport, vilket gör det lättillgängligt.
 
Varje rum har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, kylskåp, värdeskåp, WiFi och en privat balkong eller terrass med utsikt över trädgården.
 
Njut av det underbara klimatet från poolen eller koppla av i en hängmatta bredvid poolen, som är perfekt för att njuta av utsikten och fotografera det lokala djurlivet, inklusive fåglar som naturligt bor i området. 
 
När du är hungrig kan du besöka hotellets restaurang, som erbjuder nationella och internationella rätter med utsikt över bergen. 
 
Rinconcito Lodge är perfekt för familjer och naturälskare som vill ha en semester full av nöjen, avkoppling och utforskning av Costa Ricas natur. 
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spanska
  • Colón (CRC)
  • 5,21 miljoner invånare
  • 14-31°C
  • Tidsskillnad: -8 timmar